Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині об’єднують зусилля задля вирішення проблем соціально вразливих верств населення

20160725_133110

25 липня Другим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано Меморандум про співпрацю з Полтавським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Сторонами обговорено напрямки співпраці та питання надання безоплатної правової допомоги дітям-сиротам, молоді та громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують безоплатної правової допомоги їх права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб; аналіз та усунення причин порушень прав і свобод людини, зокрема права на безоплатну вторинну правову допомогу, їх наслідків, підготовка узгоджених пропозицій щодо попередження випадків таких порушень; організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості

Сторони домовились об’єднати свої зусилля щодо здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.

В разі отримання інформації щодо реєстрації громадських формувань та виникнення питань правового характеру кожен може звернутися до Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, 37/40 тел. 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).

Перейти до вмісту