Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лохвиччині котельню перевели на тверде паливо

3

У рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» htrjycnhe.dfkb  котельню  в с. Корсунівка. Встановили два сучасних  піролізних котла  з верхньою камерою завантаження, які здатні працювати на будь-якому твердому паливі. Температура згорання в них 700 – 750 градусів.

Великою перевагою в їх використанні є те, що вони економніші від газових та при настанні холодів їх можна ввімкнути  не чекаючи опалювального сезону. Єдине, що потрібно для забезпечення приміщень теплом – це сировина.  За словами сільського голови Олександра Осадчого  заготовляти її будуть за рахунок коштів сільської ради. Загальна вартість всіх ремонтних робіт  склала 294 584 грн. З них кошти ООН/ЄС – 220 938 грн, громадської організації «Вікторія» – 14 729 тис, районної ради – 20 000 та сільської ради – 38 917 грн.

При проведенні ремонтних робіт газові котли не демонтували, вони залишилися на місці та використовуватимуться у разі необхідності. Дана котельня буде опалювати дитячий навчальний заклад «Казка», Корсунівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та ФАП. Тож наявність газових і твердопаливних котлів – це гарантія, що у цих закладах буде завжди тепло та затишно, повідомили в Лохвицькій РДА.

http://lohvica.adm-pl.gov.ua/sites/lohvica.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/dsc_1619.jpg

 

Перейти до вмісту