Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

Інформаційно-аналітичний відділ Полтавської обласної ради звернувся до полтавських ЗМІ

26 липня, за результатами сесії обласної ради, низка ЗМІ Полтавщини подали викривлену інформацію з приводу рішень, які були ухвалені у сесійній злі. Результатом цього стало поширення недостовірної інформації у ряді всеукраїнських ЗМІ.

Інформаційне порушення стосувалось наступного:

– під час 9 сесії обласної ради 7 скликання не розглядалось питання встановлення мораторію (заборони) на введення в дію з 01 липня 2016 року підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в Полтавській області;

 

– натомість ухвалили рішення “Про звернення депутатів Полтавської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо врегулювання проблем із підвищенням тарифів“;

– у свою чергу журналісти ряду видань констатували ухвалення саме мораторію, що не відповідає дійсності, і є перекрученням, викривленням інформації.

Інформаційно-аналітичний відділ Полтавської обласної ради вимагає спростування недостовірної інформації на ресурсах зазначених видань у встановленій законодавством формі. Надалі прохання до представників ЗМІ, користуватись лише офіційною інформацією, яку розповсюджує відділ.

Перейти до вмісту