Ви тут:
Головне Медицина Полтавщина Суспільство Фотогалерея 

Діти, хворі на цукровий діабет, оздоровлюються у Миргороді (ФОТО)

DSC_0418

Діти, зокрема й переможці сьомого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей з цукровим діабетом, проходять комплексний курс оздоровлення у спеціалізованому санаторії “Березовий гай” ПрАТ “Миргородкурорт”. Таку акцію для них організовує фармацевтична компанія «Санофі» в Україні та Асоціація дитячих ендокринологів України у рамках програми «Діабет. Допоможемо разом».

DSC_0153

Як наголосив директор компанії “Санофі” в Україні Гієма Граньє, соціальна акція спрямована на інтегрований підхід до лікування цукрового діабету та підтримку пацієнтів на шляху боротьби з цією хворобою.

“Це вияв того, що компанія робить важливу роботу надаючи хорошу якість лікування для людей. Для нас важливо пропонувати не лише інноваційні препарати, а надавати цілісний супровід пацієнта. Тому ми багато працюємо в напрямку освіти, навчання, підвищення обізнаності, щоб поліпшити життя пацієнтів”, – додав Гієм Граньє.

Цього року зустріч відбулася під гаслом “GO ACTIVE”. Діти підготували театралізоване дійство. Спеціальний гість свята – переможець телевізійних проектів, хореограф Сергій Костецький – провів  фізичну розминку.

Протягом семи років співпраці з Асоціацією дитячих ендокринологів України забезпечили майже 400 дітей можливістю пройти курс оздоровлення в одному з найкращих спеціалізованих санаторіїв Україні “Березовий гай”.

DSC_0347

DSC_0296  DSC_0251

DSC_0242

DSC_0210

DSC_0168

DSC_0146

DSC_0140 DSC_0445

DSC_0428

DSC_0267

Перейти до вмісту