Ви тут:
Відео Головне Полтавщина Суспільство 

Затримали заступника Гадяцької РДА: він на підпитку мало не збив жінку з дитиною, а потім її побив (ФОТО, ВІДЕО)

Учора до поліції по лінії «102» надійшло повідомлення від Краснолуцького сільського голови про затримання місцевими жителями водія червоного мікроавтобуса, який вчиняє хуліганські дії, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

При виїзді слідчо-оперативної групи поліції на місце події було встановлено, що громадяни затримали посадову особу Гадяцької райдержадміністрації. Чиновник, близько 18.40 години, в с. Красна Лука Гадяцького району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс удари кулаками по тулубу та верхніх кінцівках 25-річній мешканці даного населеного пункту.

Двоє чоловіків, які стали свідками побиття, втрутилися, щоб захистити жінку. Однак порушник вчинив опір та наніс їм удари руками і ногами по різним частинам голови та тіла.

По даному факту слідчим відділом Гадяцького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Передбачене покарання – позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

На даний час чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінально- процесуального кодексу України. Факт перебування у стані алкогольного сп’яніння підтверджений результатами освідування.

Старший слідчий Гадяцького ВП звернувся з клопотання до Гадяцького районного суду про обрання до даної особи міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Сьогодні затриманому буде повідомлено про підозру.

Як повідомляє місцеве видання “Базар Медіа в Україні”, затрманий чиновник – це перший заступник голови Гадяцької РДА Іван Волощук.

Фото “Базар Медіа в Україні”

Перейти до вмісту