Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Параюристи надавали безоплатну правову допомогу полтавцям

20160616_110020

На базі Територіального центру соціального обслуговування виконкому Шевченківської районної ради в Полтаві працював виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань.

Відповідно до Угоди між ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» та Другим полтавським місцевим центром з надання БВПД до роботи мобільної групи з правових питань залучили студента-правознавця навчального юридичного центру ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» «Правова СТУДіЯ».

Мобільна група надала консультації мешканцям Шевченківського району з питань, пов’язаних зі сплатою аліментів та узаконення права власності на нерухоме майно.

Нагадаємо, виїзний мобільний консультаційний пункт з правових питань проводитиме прийом громадян кожного третього четверга місяця з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Полтава, вул. Ю. Кондратюка, 7а.

Крім того, реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).

Перейти до вмісту