Ви тут:
Полтавщина Суспільство Точка зору 

«Не всі прокурори корупціонери та нездари», – Сергій Попов

IMG_20160610_110609

Нині люди втратили довіру  до прокурорів. Багато негативних чуток  про них розповсюджують і у ЗМІ. Про те що в Полтавській покуратурі працюють професіонали, запевнив журналістів очільник обласної прокуратури Полтавщини Сергій Попов.

«Я можу відповідати за дві прокуратури: Херсонську та Полтавську. Впевнено можу сказати, люди віддані свої справі, професіонали. Однак у кожному колективі є ті, що відстають, так і тут. Не можу сказати,що всі полтавці корупціонери та нездари. Люди віддані свої справі. Я сам щоденно по 12 годин проводжу на роботі. Бачу кожного і знаю на що він здатний.

Ми прокурори – такі ж люди як і всі. Ми ходимо по цій землі, наші діти тут ростуть. Говорять, що всі в нас негідники, так  ні. Всі не професіонали, також ні», – сказав Попов.

Однак Сергій Попов  не заперечував того, що в обласній прокуратурі є нечесні співробітники. Їхні дії очільник пояснив  бідністю та слабкістю характеру.

«Органи прокуратури – це ті ж такі сини і дочки, таких же людей, які живуть у нашому суспільстві. Ясна річ, що є. І я не можу сказати, що у нас цього немає Ви ж  бачите, скільки викривають, скільки працює наша внутрішня безпека з цих питань працює і НАБУ, тому я думаю, що прогрес у цьому буде», – зазначив Попов.

Сергій Попов каже, що відповідальність за хабарі має нести не лише той, хто їх бере, а й той хто дає.

Перейти до вмісту