Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчук увійшов до ТОП-5 міст України, які мають найкращий та найдемократичніший регламент міської ради

Про це повідомив сьогодні міський голова Віталій Малецький на пленарному засіданні IX позачергової сесії Кременчуцької міської ради. Він зазначив, що 21-22 червня  брав участь у  ХІІ Українському муніципальному форумі, який проходить у м. Одеса, під час якого було оголошено результати досліджень регламентів міських рад. Керівник міста повідомив, що  Кременчук увійшов до ТОП-5 міст за оцінкою якості і демократичності регламенту міської ради. Попереду нього лише 4 обласні центри – Чернігів, Чернівці, Одеса та Кіровоград. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
За словами Віталія Малецького, дослідження регламентів міських рад українських міст на предмет їх відповідності демократичним принципам  проводилися  досвідченими експертами, тому надзвичайно приємно, що Кременчук один із кращих.
Міський голова подякував всім, хто працював над регламентом Кременчуцької міської ради, зокрема: секретарю міської ради Юрію Гриценко, заступнику міського голови Ользі Усановій, депутатам, які вносили пропозиції до проекту цього документу та затверджували його на сесії.
Перейти до вмісту