Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Гадяцькі поліцейські відвідали дитячий оздоровчий табір (ФОТО)

У рамках проведення профілактичних заходів під час літнього відпочинку та оздоровлення дітей співробітники Гадяцького відділу поліції відвідали дитячий оздоровчий табір «Горизонт». Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Під час зустрічі старший інспектор ювенальної превенції Сергій Дубницький розповів відпочиваючим про наслідки вживання наркотичних, алкогольних і тютюнових виробів дітьми. Нагадав і про час перебування неповнолітніх в розважальних закладах та навів конкретні випадки, де в ході рейдів було виявлено неповнолітніх осіб у розважальних закладах після 22.00 год. без супроводу дорослих та про відповідальність, яку за це понесли батьки неповнолітніх та власник закладу.

Також Сергій Анатолійович, особливу увагу приділив роз’ясненню відпочиваючим питання адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх осіб за вчинення злочинів та правопорушень. Щоб діти краще зрозуміли та запам’ятали інформацію, він навів ряд реальних випадків по доставлянню підлітків до лікарні в стані алкогольного сп’яніння та приклади вчинення неповнолітніми особами ряду злочинів на території нашого району та наголосив на покаранні, які отримали ці особи.

В ході виступу правоохоронці також звернулись до присутніх з проханням більш уважніше ставитись до збереження свого майна, адже в багатьох випадках саме неувага дозволяє зловмисникам заволодіти мобільними телефонами чи іншими речами неповнолітніх та ще раз нагадали дітям, як провести безпечно літні канікули.

Вихованці дитячого оздоровчого табору «Горизонт» не просто слухати, а й брали у бесіді активну участь, ставили питання, відповідь на які вони хотіли отримати саме від працівників поліції.

Перейти до вмісту