Ви тут:
Суспільство Україна 

У зоні АТО — неспокійно: бойовики серйозно активізувалися

Ситуація у зоні проведення АТО минулої ночі знову загострилась. Загалом продовж минулої доби противник 30 разів відкривав вогонь по українських захисниках. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

З настанням сутінок бойовики активно обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки та Опитного з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 82-мм мінометів. А ближче до опівночі бандити вдарили по наших укріпленнях на тій ділянці лінії розмежування з мінометів калібру 120 мм.

Під Красногорівкою НЗФ застосовували автоматичні станкові гранатомети, зенітні установки, а також там «працював» ворожий снайпер.

Українських воїнів, які несуть службу в районі Зайцевого, загарбники обстрілювали зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів та озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО неподалік Широкиного, з гранатометів – поблизу Гнутового. Під Новотроїцьким противник застосовав зенітну установку.

Поблизу Станиці Луганської, що на Луганщині, загарбники били з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

Минулої доби було зафіксовано 9 ворожих розвідувальних БПЛА.

Продовжили проросійські банди вдаватись до збройних провокацій проти українських підрозділів і з початку цієї доби. Вже зафіксовано щонайменше 8 випадків застосування бойовиками зброї.

Перейти до вмісту