Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській ОДА обирали керівника Офісу реформ (ФОТО)

DSC_0297

27 травня у Полтавській обласній державній адміністрації, під головуванням першого заступника голови Андрія Пісоцького, відбулося засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади керівника регіонального Офісу реформ, реалізації та розвитку Полтавської області.

Охочих працювати на посаді – 11. Серед них: керівник Офісу реформ до 2015 року, директор обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара Ірина Балибіна, екс-депутат Кременчуцької міськради Оксана Гуйда, громадський активіст Костянтин Донченко, екс-перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Марченко, нинішній директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА Вадим Штефан, Олександр Іваніна, Олександр Ісип, Ігор Козуб, Юлія Малько, Сергій Мотрій, Петро Перетятько.

DSC_0283

“Усі ми знаємо, що сьогодні іде реформування самоврядування, децентралізація влади. Тому для забезпечення системної роботи, нам разом із Міністерством регіонального розвитку, необхідно створити Офіс реформ, який буде працювати з об’єднаними територіальними громадами, з органами виконавчої влади, і буде таким собі координатором усіх завдань, які будуть надходити нам від керівництва держави і провайдером їх на території Полтавщини”, – розповів Андрій Пісоцький.

DSC_0222

Такі Офіси будуть створені в усіх регіонах України.

“Наразі, з Мінрегіону надійшла інформація про 11 осіб, які подали свої кандидатури на посаду керівника Полтавського регіонального Офісу реформ. Деяких кандидатів ми знаємо, деяких не знаємо. Наприклад, щодо Вадима Штефана, то я вважаю, що він не погано виконує обов’язки директора Департаменту інформаційної діяльності, тому, чесно кажучи, не хотілося б втрачати такого керівника. Для цієї роботи у нас створена конкурсна комісія, до складу якої ввійшли 7 чоловік”, – зазначив Пісоцький.

За словами директора Департаменту економічного розвитку Інни Іщенко, комісія створена за рекомендацією Мінрегіону, процедура повністю дотримана.

“Наша конкурсна комісія створена за рекомендацією Мінрегіону, до складу комісії ми включили заступника голови облдержадміністрації з питань децентралізації Андрія Пісоцького, структурний підрозділ, який займається питанням децентралізації, включили представників громадськості в особі Володимира Голуба, тобто, ми повністю дотрималися процедури”, – сказала Іщенко.

Кандидатів сьогодні оцінювали за такими критеріям, як “Освіта”, “Досвід роботи”, “Міжнародний досвід”, “Мотивація”, “Володіння українською та іноземними мовами”, оцінювали і якість поданих документів, і загальне враження від співбесіди.

“Ми подамо до Мінрегіону протокол сьогоднішнього засідання. Приймемо лише попередні рішення, визначимо 2-х кращих кандидатів, і направимо рекомендаційні листи, а остаточне рішення прийме комісія Мінрегіону”, – повідомила Інна Іщенко.

Наразі усі кандидати уже пройшли співбесіди. Про результати читайте на нашому сайті пізніше.

Перейти до вмісту