Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбулася зустріч з учасниками АТО у форматі “Під одним дахом”

20160527_103600У Полтавському міському центрі зайнятості відбулася зустріч у форматі Центру “Під одним дахом”.

Головне завдання – вироблення механізму спільних дій заінтересованих сторін щодо обговорення та вирішення актуальних питань соціального захисту демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення АТО.

Для надання комплексних послуг учасникам АТО до участі в зустрічі запросили представників Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, управлінь праці та соціального захисту населення районів міста Полтави, військового комісаріату, департаменту охорони здоров’я.

Під час зустрічі начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Пирлик поінформувала про зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги учасникам АТО та членам сімей загиблих. Виділення землі, одержання матеріальної допомоги із місцевого бюджету, оформлення пільг, соціальні гарантії, медичне забезпечення та реабілітація, одержання путівок на лікування та відпочинок – це лише невеликий перелік питань, які обговорювались на зустрічі.

Демобілізованим військовослужбовцям, учасникам АТО роздали інформаційні матеріали «Порядок надання БПД», «Право учасників АТО на отримання земельної ділянки» та «Пільги учасникам АТО».

Перейти до вмісту