Ви тут:
Анонс Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві відбудеться найгарніша велосипедна подія 2016 року – Вело Парад Дівчат «Всё дело в шляпе!»

VeloGirls2016

Що: найгарніша велосипедна подія 2016 року – Вело Парад Дівчат «Всё дело в шляпе!». Ціль – веселий велопроменад, демонстрація весни, красоти, капелюшків, гарного настрою …
Коли: 28 травня, збір об 10:30, старт 11:00 
Збір: біля годинника напроти Палацу дозвілля “Листопад”
www.mandruy.info
www.mandruy.info

Маршрут: Палац дозвілля “Листопад” – вул. Жовтнева – пл. Зигіна – вул. Жовтнева – Корпусний парк – вул. Парижської комуни – Соборна площа – Біла Альтанка – вул. Жовтнева – «Львівська кав’ярня»

2016-05-28-2

Брати з собою: вірного залізного коня :), капелюха, туфлі на підборах, спідниці, платтячка, групу підтримки, гарний настрій, квіти та чарівні посмішки. Фантазуй і готуй свій неповторний образ!

Мета:

• показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг, якщо ви цього не хочете.!

Концепція:
• тільки дівчата :)
• вишуканий стиль вітається!
• “НІ!” спортивному одягу.

Учасниці велопараду продемонструють, що велосипед можна використовувати для будь-яких поїздок: на зустріч з друзями, на побачення, вечірку, у будь-яких щоденних справах. І при цьому можна залишатися стильною і привабливою. 
Під час заходу будуть проведені різноманітні конкурси та фотосесії. 
Потрібна допомогаhttp://goo.gl/forms/pR9XDr6HyD

Довідково:
Велопаради дівчат проводяться з 2010 року у містах України, в тому числі і Полтаві (2010 рік,  2011 рік2013 рік – «Чёрное и Красное»2014 рік – “Сукня в горошок”2015 рік – “ВелоПолтавКа”).
Велопаради ініціювали та вперше провели активістки Асоціації велосипедистів Києва.

Перейти до вмісту