Ви тут:
Конференції Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Гадячі відбудеться міжнародна конференція

Знімок екрану - 13.05.16 - 10:58:2220 травня у Гадячі проходитиме міжнародна конференція на тему “Створення Міжнародного Конфедеративного Об’єднання та побудова Балтійсько-Чорноморської Конфедерації”.

У конференції візьмуть участь державні, політичні, громадські діячі з Польщі, Литви та України, експерти та фахівці з окреслених питань:

1. Гетьман Іван Виговський та його Гадяцька угода як бачення майбутнього конфедерації Польщі, Литви та України.

2. Створення Міжнародного Конфедеративного Об’єднання та співпраця у сферах безпеки, оборони, економіки, фінансів, культури — це гарантія майбутнього наших народів.

3. Громадянське суспільство — рушійна сила для об’єднання Балтійсько-Чорноморських країн у конфедерацію.

Організатори: Всеукраїнська Громадська Організація “Балтійсько-Чорноморська Конфедерація” спільно з Литовською неурядовою організацією “Міжнародна Балтійсько-Чорноморська Конфедерація” (Tarptautinė Baltijos ir Juodosios jūros konfederacija).

ВГО “Балтійсько-Чорноморська Конфедерація” зареєстрована у лютому 2015 року, саме тоді, коли стало зрозумілим, що ані інститути міжнародного права, ані гаранти Будапештського меморандуму не в змозі забезпечити територіальної цілісності України. Метою своєї діяльності ВГО визначила формування через громадські утворення соціально-економічної платформи для побудови міждержавного об’єднання — Конфедерації країн Балтійсько-Чорноморського регіону.

Місце проведення Міжнародної конференції обрано невипадково, адже саме тут у вересні 1658 року був підписаний Гадяцький договір, який визначив європейський вибір Козацької держави. Конференція проходитиме за адресою: м. Гадяч, вул. Гетьманська, 14 (кіноконцертний комплекс «Дружба»).

Час роботи конференції: з 11 00 до 17 00

Реєстрація учасників: з 10 00 до 11 00

Перерва: з 13 00 до 14 00 .

Робочі мови конференції: українська, польська, литовська, англійська, російська.

Про Вашу присутність на конференції організатори просять повідомити за телефоном 0 50 304-72-07 до 15 травня 2016 року.

Перейти до вмісту