Ви тут:
Головне Захисник України Полтавщина Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

Понад 100 призовників з Полтавщини відправили на строкову службу (ФОТО)

DSC_0210

Сьогодні з Полтавського обласного збірного пункту відправили до армії 105 призовників. Юнаки проходитимуть службу в елітних військах ЗСУ, зокрема у 101-ій бригаді охорони м. Київ, 1-му Президентському полку м.Київ, 72-ій окремій механізованій бригаді м. Біла Церква та в інших навчальних центрах ЗСУ. Загалом з травня до 30 червня до лав ЗСУ відправлять  604 призовники з Полтавщини.

Відтепер протягом 12 чи 18 місяців основним завданням призовників буде оволодіти озброєнням і технікою. В зону АТО призовників відправляти не будуть, наголосив заступник військового комісара по роботі з особовим складом підполковник Едуард Бородай.

“Сьогодні на військову службу призиваються найкращі. Якщо ви стоїте в цьому строю, значить ви фізично загартовані, у вас високі морально-ділові якості, і найголовніше, що ви бажаєте проходити військову службу, і ми це у вас цінуємо”, – додав він.

Як потрібно захищати свою Батьківщину розповів ветеран Другої світової війни, часник бойових дій, генерал-майор Борис Лутін. Про патріотизм та професіоналізм на прикладі власних історій розповіли учасники АТО, бійці 92-ої та 93-ої окремих механізованих бригад.

Перед призовниками з прийомами рукопашного бою , показовим захватом автомобіля виступили вихованці військово-спортивного центру “Воїн”.

Під звуки козацького маршу призовники пройшли на обласний збірний пункт, де їх чекали кращі артисти Полтавської обласної державної філармонії з концертною програмою.

Перейти до вмісту