Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Допомагати бійцям АТО полтавці будуть спільно з владою

IMG_6868

Волонтери і Полтавська обласна рада об’єднають свої зусилля щодо забезпечення усім необхідним полтавських бійців АТО. Про це домовилися на прес-конференції представники громадської ради при облраді і керівник представницького органу Олександр Біленький.

За словами голови обласної ради, за 2 роки потужного волонтерського руху, його представники, на жаль, діють розрізнено, а за допомогою влади їх дії можна об’єднати для кращого забезпечення усім необхідним бійців АТО.

Понад два роки волонтери ГО “Громада Полтавщини” збирають харчі, одяг, обладнання та передають на фронт, – зазначили представники організації Наталя Костіна та Ніна Кірпотіна.

Крім того, вони підвищують моральний дух бійців, пересилають газети та сувеніри, зроблені дитячими руками, щоб воїни відчували  турботу про них.

Потреби бійців змінилися: якщо спочатку потрібно було все, і одяг і продукти, то зараз командування частин інформує про конкретні необхідні речі з військового обладнання.
Крім полтавських підприємців, до волонтерського руху підключилася українська діаспора з Канади, Іспанії, США та ін.

Про взаємодію громадськості та обласної ради також розповів керівник Антикорупційного руху Полтавщини Євген Ніколаєнко:

Незабаром на прохання військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади полтавці відправлять 12 бойових стягів. Вони піднімуть морально-бойовий дух українських військових. На прапорі є напис “За Україну від початку і до кінця” та орел як символ Росії, яку перемагає пантера.

 

Нагадаємо, керівник проекту “Армія гідності” Євгеній Мартосенко анонсував відкриття Центру правової допомоги атовцям у Полтаві.

IMG_6974

Перейти до вмісту