Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

Голова Полтавської обласної ради завітав на Свято Останнього Дзвоника до учнів двох шкіл Семенівського району

27 травня цього року — особливе свято для всіх школярів України. Цього дня святковим Останнім Дзвінком закінчився черговий навчальний рік, який відпустив дітей на літні канікули. Для кількох же тисяч полтавських старшокласників та їх батьків це свято – особливе.

З вітаннями до Свята Останнього Дзвоника до учнів двох шкіл Семенівського району завітав голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. І не з порожніми руками — учням Криворудської загальноосвітньої школи подарував електрогітару для шкільного музичного гурту “Ровесник”.

– Де в б ви не були, ким би не працювали, найголовніше моє побажання вам у путь — завжди залишайтесь людьми. Ніколи не стійте осторонь чужої біди, завжди поспішайте на допомогу ближньому. І завжди і повсякчас пам’ятайте тих героїв, які захищають наш мир і спокій на Сході України, поважайте їх подвиг. І в добру путь вам, наші дорогі випускники! – побажав голова обласної ради.

А от школярі Оболонської ЗОШ отримали від голови обласної ради у подарунок ноутбук. Разом з Олександром Біленьким випускників приїхали привітати і депутати обласної ради Віталій Кабачок і Володимир Куцовол. І також з подарунками — принтерами для навчальних потреб.

– Ми розуміємо, що матеріально-технічне забезпечення сільських шкіл не на найвищому рівні. Тому ці подарунки, сподіваюсь, допоможуть нашим дітям краще вчитись, досягати нових вершин, – сказав у вітальному слові депутат обласної ради Володимир Куцовол.

Та лише подарунками допомога депутатів не обмежилась. За спфівфінансування бюджетів різних рівнів у Криворудській ЗОШ поміняли застаріли вікна на склопакети.

– У Оболонській школі у нас з депутатами є підшефний клас, у якому ми також поміняємо вікна. А ще, у найближчих планах, упорядкувати ганок школи, відремонтувати його і облицювати плиткою, – сказав голова обласної ради Олександр Біленький.

Перейти до вмісту