Ви тут:
PROвсе 

70-річна українка знялася у б’юті-проекті для глянцю

638660d-70-richna-ukrainka-znyalasya-u-glyanciГалина Герасимова, пенсіонерка із райцентру під Києвом, несподівано навіть для себе стала фотомоделлю і знялася у фотосесії для українського глянцю.

Проект Forever Young спав на думку українському L’Officiel.

“Старість — вік або стан душі? Щоб не залишати запитання без відповіді, ми вирішили провести справжній anti-age-експеримент. Для цього нам знадобилася дуже смілива і по-справжньому вільна від будь-яких забобонів модель, а також креативний візажист, перед яким стояло завдання не лише вигадати незвичайний макіяж, а й зруйнувати існуючі в нашому суспільстві стереотипи, які стосуються віку і, в першу чергу, старості”.
Сама модель розповідає, що не сподівалася колись потрапити на сторінки журналу.

“Я навіть ніколи про це не мріяла, хоча мені це завжди подобалося. Шкода, що пізно. Я вже у такому віці, думала, може й не варто цього робити? Але все ж таки погодилася”,— розповіла жінка телеканалу Україна.
Відомою Галину зробив її онук, який час від часу викладав світлини бабусі в інтернет. Струнку й ефектну жінку помітили редактори видання та запропонували фотозйомку в одному з проектів.

Зйомки тривали шість годин, над образами працювала команда стилістів та візажистів. Працівники журналу кажуть, що Галина була задоволена зйомкою.

“Я присвятила себе коханому чоловікові, дітям, онукам. Можна сказати, прожила щасливе життя”, — додає літня фотомодель.

Після успішного дебюту Галині запропонували ще одну зйомку, у закордонному виданні.

“Якщо дозволить здоров’я, звісно, я не проти”, — міркує героїня фотосесії

Перейти до вмісту