Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Зустріч у «Центрі під одним дахом» з демобілізованими військовослужбовцями, учасниками АТО

SAM_3782З метою виявлення актуальних проблем соціального захисту і адаптації після воєнних подій, що хвилюють демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО в Полтавському міському центрі зайнятості відбулася зустріч у форматі Центру “Під одним дахом”.

З метою надання комплексних послуг учасникам АТО до участі в зустрічі запросили представників Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, управлінь праці та соціального захисту населення районів міста Полтави, військового комісаріату, охорони здоров’я, керівника Центру допомоги учасникам АТО.

В ході зустрічі директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир поінформувала присутніх про зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги учасникам АТО та членам сімей загиблих, зазначено категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

Виділення землі, одержання матеріальної допомоги із місцевого бюджету, оформлення пільг, соціальні гарантії, медичне забезпечення та реабілітація, одержання путівки на лікування та відпочинок – це лише невеликий перелік питань, які обговорювались на зустрічі.

Всім демобілізованим військовослужбовцям, учасникам АТО роздано інформаційні матеріали про порядок надання БПД, «Право учасників АТО на отримання земельної ділянки» та «Пільги учасникам АТО».

Перейти до вмісту