Ви тут:

Засідання комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр (пряма трансляція)

До порядку денного внесено наступні питання:

1.Про затвердження проекту зон санітарної охорони для свердловин № 653-В та 719-В прояву питних підземних вод «Маслосирзавод» в м.Глобине Полтавської області.

2.Про звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження видачі публічному акціонерному товариству “Укргазвидобування” спеціального дозволу на видобування газу природного, конденсату, супутніх компонентів (гелію, етану, пропану, бутану) Горобцівсько-Відрадненського родовища на території Полтавського, Решетилівського та Новосанжарського районів Полтавської області.

3.Про звернення Полтавської обласної організації «Товариство українських офіцерів».

4.Про звернення Лохвицької районної ради, Лохвицької райдержадміністрації щодо перерозподілу рентних платежів за користування надрами для видобування нафти, природного газу та газового конденсату.

5.Про звернення депутата обласної ради Щурова В.С. та представників територіальних громад Сенчанської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

6.Про лист Держгеонадр України на звернення Полтавської обласної ради щодо призупинення терміну дії спеціальних дозволів на користування надрами ПАТ «Укрнафта».

7.Про листи Держпраці України та Сумської обласної ради щодо зупинення дії пункту 11 постанови Кабінету Міністрів України № 1173 від 16.12.2015 року “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо відповідності основним вимогам до дозвільної системи у сфері господарської діяльності”.

8.Про пропозиції районних рад та районних державний адміністрацій до плану роботи постійної комісії обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр.

9.Про результати розгляду постійною комісією обласної ради з питань екології та раціонального природокористування щодо екологічної ситуації, яка склалася у с.Білики Кобеляцького району Полтавської області.

10.Різне.

Перейти до вмісту