Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Волонтери прибрали та облаштували сквер у селі Калашники

Прибирання зупинкиБлизько 90 співробітників компанії Нафтогазвидобування прибрали та облаштували сквер у центрі села Калашники (Полтавський район, Полтавська область). Суботник було організовано в рамках всеукраїнської волонтерської акції «Чисте місто».

Учасники акції встановили у сквері нові зручні лавочки. Біля кожної поставили урну для сміття. У центрі скверу висадили квіткову клумбу. Навколо неї розташувалися невеличкі світильники, на деревах з’явилися шпаківні. Також волонтери прибрали сміття та побілили бордюри і дерева.

«Нафтогазвидобування вже не перший рік підтримує нашу сільську раду в рамках Стратегії соціального партнерства. Завдяки компанії проведено ремонт школи, облаштовано освітлення вулиць, цього року почнеться ремонт будинку культури. За результатами волонтерської акції ми отримали ще й чистий, гарний сквер, який стане чудовим місцем для відпочинку», – сказав голова Калашниківської сільської ради Василь Бесараб.

«Для нас принципово важливо не лише виділяти кошти на благоустрій сіл, поблизу яких ми ведемо видобуток газу, але й покращувати їх власними руками, власними діями. Кожен може зробити свій внесок у зміну навколишнього світу. Треба про це пам’ятати та прагнути цього», – зазначив  заступник генерального директора – головний інженер Нафтогазвидобування Олексій Раптанов.

Суботник у с. Калашники став частиною загальнонаціональної волонтерської акції «Чисте місто». Цього року акція проводилася у 28 містах, селищах та селах по всій Україні, де розташовані підприємства енергетичної компанії ДТЕК (основний акціонер Нафтогазвидобування). Загалом її учасниками стали близько 8 тис. працівників групи.

Встановлення лавочки

Квіткова клумба

Білення дерев

Встановлення шпаківні 

Довідка

ПрАТ «Нафтогазвидобування» – найбільша приватна газовидобувна компанія в Україні. Основний акціонер – енергетичний холдинг ДТЕК. Генеральний директор «Нафтогазвидобування» – Ігор Щуров.

Компанія розробляє ліцензійні ділянки на двох родовищах у Полтавській області – Семиренківському та Мачухському. Доведені запаси природного газу – 25 млрд куб. м, газового конденсату – 2 млн т.

Обсяг видобутку природного газу в 2015 р. становив 1,3 млрд куб. м, газового конденсату – 45,3 тис. тон.

У квітні 2014 р. компанія розробила Стратегії соціального партнерства з Шишацьким, Миргородським та Полтавським районами Полтавської області на 2014-2016 рр. у відповідності до методології та стандартів ДТЕК. Стратегії передбачають реалізацію 35-ти соціальних проектів.

Перейти до вмісту