Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

В ГУ ДФС у Полтавській області пройшла розширена нарада за участі керівників податкових інспекцій

DSC_00261 (1)Підсумки роботи органів фіскальної служби Полтавської області з виконання завдань щодо надходження коштів до бюджетів усіх рівнів у I кварталі 2016 року, завдання на II квартал; оподаткування сільськогосподарських товаровиробників у I кварталі 2016 року; декларування доходів отриманих у 2015 році громадянами області; надходження єдиного соціального внеску в умовах змін до чинного законодавства; посилення взаємодії ДПІ та ГУ ДФС з підрозділами податкової міліції; а також стан організації антикорупційної роботи в органах ГУ ДФС – не повний перелік питань, що входили до порядку денного розширеної наради органів ДФС Полтавщини, що пройшла в обласному центрі.

Засідання, в якому взяли участь керівники структурних підрозділів ГУ ДФС, начальники ДПІ, ОДПІ та їх відділень, відкрив виконуючий обов’язки начальника ГУ ДФС у Полтавській області Борис Сидоров. Звертаючись до керівного складу органів ДФС Полтавщини, очільник Головного управління відзначив важливість своєчасного та повного наповнення державного та місцевих бюджетів області, а також організацію належного контролю за цим зі сторони органів ДФС області, підкресливши, що саме від цього залежатиме стан добробуту територіальної громади та благоустрій полтавців.

Після завершення засідання розширеної наради її учасники обговорили проблемні питання за напрямками роботи із відповідальними зе це керівниками структурних підрозділів Головного управління та намітили шляхи їх вирішення..

На завершення засідання в.о. начальника ГУ ДФС в області наголосив на налагодженні більш тісного діалогу з бізнесом та забезпеченні стабільних надходжень до державного та місцевих бюджетів впродовж року.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту