Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У полтавському виші працює Центр лідерства

На базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка зможуть засвоїти нові науково-методичні розробки майбутні керівники, помічники депутатів, та всі ті, хто прагне набути лідерських навичок. У виші  працює  Науково-методичний центр «Лідер майбутнього».

Як розповіла декан природничого факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка Марина Гриньова, у центрі  зосереджені всі методики навчання та виховання лідера. Працюватиме  й консультаційний пункт .

«Створили центр і для студентської молоді, і для учнівської. Вони можуть приходити в  нього та здобути нові знання. Тут є методичні розробки, для  слухачів проводитимуть тренінги. Зібрана спеціальна література», – сказала Гриньова.

Центр відкрили в рамках проекту «Школа місцевого і студентського самоврядування», яка функціонує при виші вже 7 років. За цей період в ній навчили  півсотні лідерів. Цього року  курс проходять 82 слухачі. В університеті вже знають, з чого почнеться діяльність центру. Для проведення тренінгів, семінарів залучатимуть провідних фахівців.

Перейти до вмісту