Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

У Полтаві пройшов фінальний благодійний концерт «Серце до серця» (ФОТО)

Чимало полтавців взяли участь у Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця», що тривала з 4 до 30 квітня. Напередодні Великодня в обласному центрі на Театральній площі пройшов фінальний благодійний концерт.

У святковій програмі взяли участь відомі хореографічні та музичні колективів Полтави, а також учасники шоу Х-фактор та «Україна має талант».

Цього року кошти збирали на обладнання до реанімаційного відділення дитячої лікарні, розповіла регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Наталія Удовиченко.

«Це – вже одинадцята акція. За десять років діяльності фонду до лікарень Полтавщини закупили обладнання більше ніж на мільйон гривень. Цього року ми зібрали уже понад 39 тисяч 305 гривень, але збір коштів ще триває. Нагадаю, що минулого року сума була значно меншою – 26 тисяч гривень, то був складний рік», – додала вона.

Усі небайдужі мешканці Полтави мали можливість долучитися до проведення фінального етапу одинадцятої акції Благодійного фонду «Серце до серця». Кинувши у тематичну скриньку грошову допомогу, отримали символічні наліпки у вигляді сердечок.

На зібрані кошти закуплять обладнання у Полтавську міську лікарню у реанімаційне відділення, за адресою пров. Рибальський 10-а.

Перейти до вмісту