Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

Стоматолог-волонтер подякувала колективу протитуберкульозного диспансеру

Сьогодні у світле свято Благовіщеня, колектив обласного протитуберкульозного диспансеру прийшла привітати Ірина Каптур – стоматолог-волонтер. Про це повідомили у прес-центрі ДОЗ ОДА.

Вона поділилася своїми враження від багаторазового відвідування зони АТО та надання допомоги і підтримки бійцям необхідними продуктами харчування, одягом, предметами першої необхідності, ліками тощо. Необхідні речі було придбано за рахунок коштів, зібраних працівниками обласного протитуберкульозного диспансеру.

Вона передала членам колективу обласного закладу слова вдячності за піклування та моральну підтримку від бійців. Пані Ірина розповіла про життєві історії скромних героїв, які самовіддано роблять свої справи, не чекаючи на відзнаки та нагороди, незважаючи на втому, існуючі складнощі та психологічну напругу.

Від імені обласної ради було нагороджено Гнітько Валентину – головну медичну сестру диспансеру – нагрудним знаком «За вірність народу України» ІІ ступеню.

А восьми працівникам диспансеру було вручено подяки за високу громадянську свідомість, значний особистий внесок у здійснення волонтерських ініціатив по матеріальному забезпеченню українських військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях на Сході України.

«За покликом серця наші працівники відкликнулися на потребу у зборі коштів для цієї благої справи. Ця тема нам особливо небайдужа, оскільки двоє співробітників втратили своїх близьких людей у зоні бойових дій» – підкреслив головний лікар диспансеру Володимир Печериця. Він запропонував вшанувати пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Така допомога надходитиме й надалі.

Перейти до вмісту