Ви тут:
Головне Культура Полтавщина Суспільство 

Полтавці «творили добро» і розповідали про сімейні цінності

????????????????????????????????????

У кафе-пекарні «Family» відбувся творчий благодійний вечір «Твори добро 3.0. Сімейні цінності».

У цьому році митці збирали кошти для Полтавської дитячої міської лікарні на вул. Рибальського, 10-а.

Захід пройшов у рамках одинадцятої акції ВБФ «Серце до Серця».

Як зазначають організатори, тематика сімейних цінностей була обрана не випадково. Багато людей зараз знаходяться на межі створення сім’ї, але кожен має своє уявлення про неї. Метою заходу стало дізнатися, що значить слово «сім’я» для кожного виступаючого та гостя.

Висловлювала свою думку полтавські поети та музиканти. Каріна Тютюнник, Анна Ютченко, Олександра Литвин, Денис Токар, Дмитро Козуленко, Іра Мисник, Анна Єгорова, Містер Коржик, Макаренко, Семен Хуанович Дакота читали вірші, у яких ділилися своїми спогадами дитинства, уявленнями про ідеальну сім’ю та її проблеми.

Цікаво те, що поети НМО «Magnum Opus» Анна Єгорова та Макаренко пов’язують сім’ю з дружбою і вважають своїх близьких товаришів справжньою ріднею. Денис Токар зачепив тему відсутності взаєморозуміння між батьками і звернув увагу на те, як діти страждають у такій ситуації. «Маґнумці» Ірина Мисник та Роман Коржик звернули на увагу на страшні наслідки війни для українських сімей. Жоден митець не обійшов стороною світле і чисте почуття любові.

Денис Стерн

Музичні сюрпризи підготували гурти «#comme_il_faut» (Ростилав Гомулько та Дмитро Пилипенко) та «Like me now» (Віктор Волощенко та Ярослав Ткаченко).

На вечір був запрошений і хореографічний гурт «You too – XL».

— Особливості мого колективу, у тому, що найстаршому учаснику 49 років, а найменшому — всього 8 років, — говорить їх танцювальний керівник Каріна Тютюнник. Учасники колективу мовою танцю розповіли про те, як важливо бачити красу у буденності та цінувати злагоду у сім’ї.

На благодійний вечір був запрошений експерт з сімейних цінностей, голова Молодіжного парламенту Олександр Сазонов. Він розповів про основні критерії вибору супутника, які допоможуть створити молоді міцні сім’ї.

Глядачі частувалися чаєм та «сердешним» печивом, яке приготувало для цього заходу сімейне кафе. Під час перерви глядачі мали можливість поділитися своїми уявленнями про сім’ю, написавши і кинувши свій варіант у скриньку.

У цьому році спільними зусиллями було зібрано 1532 гривні. Організатори висловлюють вдячність «за небайдужі серця» полтавців.

Вікторія Рєпка, волонтер ВБФ «Серце до Серця»

Фото: Анна Ютченко

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Перейти до вмісту