Ви тут:
Медицина Полтавщина Споживач Суспільство 

Піраміда на Полтавщині лікує від усіх хвороб

piramid

Творець піраміди у с. Кіндрівка Кременчуцького району Володимир Марковський вирішив створити науково-дослідний центр, щоб вивчити цілющий вплив енергетики від унікальної піраміди.

Ця піраміда зроблена з білого мармуру, а в серединні обкладена полістеролом. В центрі піраміди стоїть колодязь, за 2 метри від піраміди збудували 2 озера.

 

“Колодязь поєднаний з одним із озер. Таким чином ми вивчаємо вплив енергетики на жаб і головастиків, і порівнюємо з тими, які живуть в окремому озері. До нас приїжджають люди з усього світу, аби полікуватися від різних хвороб.

Піраміда зроблена так, що кожна зі сторін відповідає полюсам. Піраміда збирає енергетику навколо 3200 метрів”, – розповів Володимир Марковський.

 

Всередині піраміди зроблені стелажі, і кожен щось лікує.

“Про піраміди багато інформації, но все це треба доводити емпіричним шляхом. В 70-х роках був “бум” – говорили, що піраміди являються джерелом торсіонних полів, що структурують простір. Якщо заходити з позитивними думками – то вони посилюються”, – розповів науковець Володимир Марковський.

Тому і вирішили структурувати не тільки простір, а і воду колодязя, який знаходиться у піраміді.

На жаль, цього разу часу багато не було, так як науковець займається іще сільськогосподарською роботою і ми вимушені були покинути територію, але таки на 15 хвилин потрапили і до самої піраміди. І тут вже без коментарів, краще один раз побачити чим сто раз почути.

 

 

Програма плюс

Перейти до вмісту