Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Нардеп з Полтавщини задекларував свої доходи

DSC_0319

Щоб привернути увагу громадськості до кампанії декларування доходів, отриманих у минулому році, податківці часто запрошують відомих людей публічно задекларувати доходи. В Україні такі заходи мають позитивні результати і, крім того, сприяють зростанню податкової свідомості громадськості.

Приємно зазначити, що публічні люди міста Полтави йдуть на співпрацю з податковою інспекцією, розуміючи всю значимість та відповідальність декларування для держави і міста зокрема. Повідомляють у відділ організації роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Так, сьогодні до податкової інспекції м. Полтави завітав народний депутат України Костянтин Іщейкін щоб задекларувати свої статки за 2015 рік.

«Декларування доходів – справа державної ваги, що вимагає відповідальності, поваги до країни, в якій ми живемо, до людей. Це і є внесок кожного громадянина у майбутнє країни і своїх дітей. В умовах сьогодення добробут і процвітання України дійсно залежить  від нас з Вами, від нашої громадянської позиції, тому  за моїм прикладом закликаю всіх полтавців задекларувати свої доходи вчасно, до 1 травня», – зазначив Костянтин Іщейкін.

Перейти до вмісту