Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Начальник Полтавського гарнізону ДСНС отримав відзнаку

13051730_1208529942498237_2249049512200576346_n

19 квітня у Державній службі України з надзвичайних ситуацій відбулося розширене засідання Колегії за підсумками роботи впродовж першого кварталу 2016 року.

Під час засідання учасники проаналізували результати роботи ДСНС України впродовж січня-березня 2016 року, стан реагування на надзвичайні ситуації та події по всій території України. Також було розглянуто питання побудови ефективної системи цивільного захисту під час здійснення реформування органів місцевого самоврядування.

“Звертаю особливу увагу керівників територіальних підрозділів на питання протидії пожежам у природних екосистемах та готовність сил і засобів до реагування на надзвичайні ситуації у пожежонебезпечний період. Спільно з місцевими органами влади, представниками Держлісагентства, іншими лісокористувачами ми повинні докласти максимум зусиль аби зменшити кількість пожеж у природних екосистемах, і, в першу чергу, навчити громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у лісових масивах, на сільгоспугіддях”, – зазначив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

За результатами Колегії голова ДСНС визначив подальші пріоритетні завдання на другий квартал 2016 року.

Крім того, Микола Чечоткін відзначив керівників територіальних підрозділів, які сумлінно та професійно виконують свої службові обов’язки.

Голова Служби нагородив начальників Рівненського, Чернівецького, Закарпатського гарнізонів нагрудним знаком “Знак пошани” та вручив Почесні грамоти ДСНС начальникам Волинського, Донецького, Луганського та Полтавського гарнізонів.

Перейти до вмісту