Ви тут:

У полтавки вилучили близько кілограма наркотиків

Отримавши інформацію, що 34-річна жінка за місцем свого мешкання зберігає «канабіс», поліцейські Глобинського відділу поліції негайно розпочали перевірку. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Під час санкціонованого обшуку в домогосподарстві жінки в селищі Градизьк правоохоронці виявили та вилучили пристрій для куріння, 56 пакетів з розфасованою речовиною рослинного походження вагою близько 4-5 г. кожен, 4 полімерних пакета вагою близько 200 г. та два паперових згортки вагою близько по 100 г. Всього вага вилученої сировини становить понад 1200 г.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Досудове слідство триває.

Нагадуємо, що згідно вищезазначеної статті Кримінального кодексу України, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів – караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Перейти до вмісту