Ви тут:
Відео Головне Культура Полтавщина прес-конференція прес-онлайн-конференція Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві реалізують благодійний проект “Незабутня Квітка” (ВІДЕО)

DSC_0111

Уперше до Полтави завітала Міс Українська Діаспора Євгенія Борідка, яка родом із Шишаччини, та засновник і продюсер американського проекту “Незабутня Квітка” Алекс Гутмахер. Під час прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” вони презентували благодійний проект “Незабутня Квітка”, який планують реалізувати у Полтаві.

Євгенія Борідка цьогоріч перемогла в конкурсі “Міс Українська Діаспора”. В подарунок отримала квиток в Україну та грошовий приз для здійснення благодійної місії в Україні.

Євгенія опікується дітками. Сьогодні вона відвідала інтернат №2 у Полтаві.

“Будь-яка благодійна справа об’єднує людей. Я вирішила допомагати дітям, адже це — наше майбутнє. Також відвідала дитячі будинки у Львові та Одесі. Для мене велика честь займатися благодійністю. Я намагаюся привернути увагу до проблем онкохворих, дітей-сиріт. Ми повинні бути людяними”, – зазначила Євгенія Борідка.

Алекс Гутмахер пропагує кампанію по боротьбі із раком молочних залоз. Також представляє фундацію імені легендарної співачки Квітки Цісик, яка, до речі, теж померла від цієї недуги. Ось уже 9 років він пропагує благодійний проект “Незабутня Квітка”. Такий проект Алекс Гутмахер планує реалізувати в Полтаві. До речі, голова ОДА Валерій Головко підтримав його ініціативу.

“Упевнений, що такий концерт ми влаштуємо і в Полтаві. Готовий особисто долучитися до акції з профілактики жіночого здоров’я як благодійник. Запропоную цю ідею й депутатам обласної ради”, – повідомив Валерій Головко у Facebook.

“Ми приречені на успіх. У Вінниці вже провели благодійний концерт, присвячений творчості Квітки Цісик. На зібрані кошти придбали пересувний мамограф для обстеження жінок у сільській місцевості. Наступна така благодійна імпреза відбудеться 5 квітня у Одесі”, – розповів Алекс Гутмахер.

Детальніше дивіться у ВІДЕО

Перейти до вмісту