Ви тут:

У Миргороді активно розвивають ОСББ

osssУ Миргороді триває реалізація проекту від Європейського Союзу “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”, який фінансово підтримує створення ОСББ. В актовій залі міської ради відбулися установчі збори по створенню ОСББ “Старосвітська 3”. Про це повідомили у Миргородській міській раді.
На увагу заслуговує належна робота ініціативної групи будинку: своєчасне повідомлення про збори, вивчення та роз’яснення власникам законодавчої бази,  зручне місце проведення зборів. Статут майбутнього ОСББ опрацьований юристами, розрахований кошторис: 2 грн./ кв.м, складені плани роботи правління та розвитку будинку. Якісно виконана підготовча робота принесла  логічний результат – абсолютна більшість співвласників будинку проголосувала “ЗА”  за створення ОСББ.

ОСББ буде брати участь в проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – 3”. Планують відремонтувати дах за 600 тис грн., отримавши на це європейські кошти.

Нагадаємо, що 26 березня також відбулися збори з позитивним голосуванням на Старосвітській 45 та 47, де буде створено одне ОСББ “Омріяний дворик”, до якого увійдуть обидва будинки. А ще раніше – на Слави 59 А. Усі ці будинки буде відремонтовано за спільні кошти.

Перейти до вмісту