Ви тут:

У Комсомольську викрили діяльність злочинної групи

У ході проведення комплексу оперативно-пошукових заходів працівниками управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області було затримано групу раніше судимих осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень на території Полтавської області. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Затримання проводилося поблизу одного із кафе-барів у Комсомольську.

Під час поверхневого огляду особистих речей у одного з учасників групи, мешканця однієї зі східних областей України, виявлено та вилучено пістолет іноземного виробництва. По даному факту відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Заступник начальника ГУНП в Полтавській області Руслан Бірюков повідомив:

– Правоохоронцями було встановлено, що один із зловмисників причетний до замаху на вчинення умисного вбивства. Чоловіку вже повідомлено про підозру.

Працівники поліції звертаються до всіх мешканців Полтавської області, зокрема до жителів Комсомольська, які могли постраждати від протиправних посягань на життя чи здоров’я або особисте майно. Всю відому інформацію правоохоронці просять надати до ГУНП в Полтавській області на «гарячу лінію» (0532) 51-77-57, (0532) 56-22-33, (0532) 51-77-02 або «102». Конфіденційність та таємниця досудового розслідування гарантується.

Перейти до вмісту