Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники розповіли школярам правила безпеки життєдіяльності

73

У рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» фахівці з 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели лекційні заняття з правил безпеки життєдіяльності для учнів 5-х класів Полтавської загальноосвітньої школи №37 та 1-х класів Полтавської гімназії №17. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Рятувальники розповіли школярам основні правила безпеки життєдіяльності у весняно-літній період, правила пожежної безпеки у побуті, правила безпечної поведінки під час виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів, під час перебування у лісових масивах та поблизу водойм, також, наголосили на недопущенні випадків спалювання сухої рослинності та сміття, пустощів з сірниками.

«Не грайтеся з сірниками, запальничками, легкозаймистими речовинами. Без дозволу дорослих не вмикайте електроприлади, не залишайте їх без нагляду. Не кладіть іграшки, книжки, одяг біля запалених печей чи увімкнених обігрівальних електроприладів. Не користуйтеся відкритим вогнем у помешканнях, сараях, підвалах, на горищах. У разі виникнення пожежі негайно залиште місце пожежі, повідомте про неї дорослих та зателефонуйте за номером 101», – розповідали фахівці ДСНС.

Після лекцій, рятувальники проводили з дітьми вікторини з правил безпечної поведінки та вручали тематичні листівки й пам’ятки.

http://www.poltava.mns.gov.ua/files/2016/3/24/71.jpg

http://www.poltava.mns.gov.ua/files/2016/3/24/73.jpg

Перейти до вмісту