Ви тут:

Перевірка не самоціль, а законний захист інтересів держави

За січень – лютий 2016 року працівниками відділу контрольно – перевірочної роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві здійснено 186 документальних перевірок, в тому числі: 16 документальних перевірок – СГД – юридичних осіб з питань дотримання законодавства щодо повноти нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інших платежів та 170 документальних перевірок фізичних осіб – підприємців.

Із проведених 16 перевірок СГД – юридичних осіб, порушення встановлено у 8 випадках, сума узгоджених податків, зборів, обов’язкових платежів разом з штрафними (фінансовими) санкціями за цими перевірками складає 23,2 тис.грн., які надійшли до бюджету.

Із проведених 170 перевірок СГД – фізичних осіб: 7 комплексних планових перевірок та 163 позапланових перевірок. Це на 31 перевірку менше, ніж за січень – лютий 2015 року. За результатами проведених перевірок донараховано до бюджету 360,8 тис.грн, з них узгоджено 216,9 тис.грн. (в тому числі, по податку на додану вартість – 59,9тис.грн., податку на доходи фізичних осіб – 7,6 тис.грн., єдиного соціального внеску – 149,4 тис.грн. Надійшло до бюджету 128,7 тис.грн.

Відділ організації роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту