Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина Фотогалерея 

На Полтавщині попрощалися із бійцем АТО, який загинув від кулі снайпера

DSC_0067

Сьогодні, 18 березня, Полтавщина провела в останню путь ще одного бійця 16-го ОмпБ ЗСУ, захисника України, Героя АТО, жителя села Тимофіївка Гадяцького району Олега Перепелятника. Зранку 16 березня під Авдіївкою Донецької області куля снайпера влучила в нашого земляка.

Попрощатися з героєм прийшли родичі, друзі, бойові побратими, голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко, очільник райради Володимир Нікітенко, військовий комісар Микола Овчаренко, представники районних організацій учасників АТО та воїнів-інтернаціоналістів. Поховали Олега Перепелятника на місцевому кладовищі.

«Його посмішка завжди піднімала нам настрій. Із ним ніколи не було страшно. У той день позиція Олега була за 50 м від ворога», – розповів бойовий побратим із позивним «Ден».

Олег Миколайович народився 1 грудня 1979 року в селі Халімонове Бахмутського району Чергінівської області. Навчався у Плішивецькій та Книшівській загальноосвітніх школах. Із 1997 по 1999 рік служив на строковій службі в Збройних силах України у Володимир-Волинському. Після служби вступив до полтавського професійно-технічного училища, потім навчався на водія у гадяцькому ПТУ. Працював трактористом на місцевому підприємстві, згодом влаштувався помічником бурильника на тамтешніх бурових. У березні минулого  року був мобілізований. Без підтримки Олега залишилися батьки та двоє братів.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!

Перейти до вмісту