Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

Двоє полтавців продавали вогнепальну зброю та боєприпаси

пат

Працівники прокуратури Полтавської області спільно зі співробітниками УСБУ в  області затримали 2 мешканців Миргорода та Лубен, які збували вогнепальну зброю та боєприпаси: пістолет калібром 9 мм, автомат Калашникова, 37 бойових патронів калібром 9 мм до пістолета та 87 бойових патронів калібром    7.62 мм до автомата.

Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури області Юрій Розанов.

Окрім цього під час обшуку за місцем проживання лубенчанина виявлено та вилучено дві бойові гранати, та ще 10 аналогічних патронів до пістолета та 40 патронів до автомата.

«Наразі вказані особи затримані у порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання, збут вогнепальної зброї та боєприпасів групою осіб)», – розповів Юрій Розанов.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУ Національної поліції в області за процесуального керівництва прокуратури.

Перейти до вмісту