Ви тут:
Анонс Головне Оголошення Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

25 березня до Полтави приїздить Miss Ukrainian Diaspora Євгенія Борідка

Знімок екрану - 24.03.16 - 13:23:35
фото: missukrainiandiaspora.com

25 березня вперше до Полтави приїздить засновник і продюсер першого Українсько-американського проекту «Незабутня квітка» Президент компанії «ArtEmes Entertainment Produktion»Алекс Гутмахер та Miss Ukrainian Diaspora Євгенія Борідка.

2015 року перемогу на цьому конкурсі здобула Євгенія Борідка, яка родом із Полтавщини (с. Гоголеве Шишацького району). Вона отримала в подарунок квиток в Україну та грошовий приз для здійснення благодійної місії в Україні.

25.03.2016 о 12.00 за адресою: м. Полтава, просп. Першотравневий, 26, Полтавська спеціалізована школа-інтернат №2 відбудеться зустріч Євгенії Борідки з вихованцями школи.

О 14.00 у к. 517 облдержадміністрації (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, ОКІА «Новини Полтавщини») відбудеться прес-конференція Алекса Гутмахера та Євгенії Борідки.

Довідково:

Конкурс Міс Українська Діаспора відбувся у Чикаго вп’яте. У ньому беруть участь красуні українського походження, які тимчасово або постійного проживають поза межами України. Українсько-американський Благодійний Проект «Незабутня квітка» за підтримки Міністерства культури України, МЗС України, МОЗ України спільно із Євгенією Борідкою передбачає низку заходів у Полтаві 25 березня 2016 року.

Перейти до вмісту