Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

16 полтавців стали рекордсменами Книги рекордів України

рекорд-680x524

У Києві презентували нове видання та  познайомили з головними героями «Книги рекордів України», які мають неймовірні здібності – протягують залізничні вагони зубами, метають ножі по живій мішені на даху автобусу, а ще – з володарями найдовших ніг чи натурального волосся, найоб’ємніших грудей і губ.

До нової «Книги рекордів України» увійшли близько 400 різних досягнень і 16 нових рекордсменів – із Полтавської області.

Окрема категорія книги –  рекордсмени-діти: наймолодші байкер, велосипедист, вейкбордистка, роллер, шахіст і балерина.

До нової «Книги рекордів України» увійшли близько 400 різних досягнень і 16 нових рекордсменів – із Полтавської області. 

Полтавка Анна Рекало, наприклад, має 11-ий розмір грудей. Дівчина стала рекордсменкою випадково. Її фотографіями з великим бюстом зацікавилися кияни і запросили на виміри. Об’єм грудей Ані приголомшив – 128 сантиметрів! Це більше, ніж у минулорічних рекордсменок із Києва та Вінниці. Але скромна полтавка вже втомилася від слави. У Нових Санжарах рекорд встановила вже подружня пара. Андрій та Ганна Мокляк сумарно прожили 190 років! По-перше, вони обоє довгожителі – чоловіку 97 років, а дружині – 93! Та й вік їхнього шлюбу чималий – 70 років. Їхні знайомство, кохання та весілля затьмарила війна. Але сімейне життя було вдалим. Свій секрет пенсіонери не приховують – треба поважати один до одного і вміти прощати.

Наймолодший рекордсмен із Полтавщини – Арсеній Кравченко. 6-річний вундеркінд із обласного центру минулого року за 9 секунд склав пірамідку Мейферта. Хлопчик настільки захопився складанням кубиком Рубика, що навіть батька перевершив у цьому і кожного разу освоює все нову головоломку.

До того ж Арсеній став наймолодшим спідкубером в Україні, а через місяць уже спробує свої сили в іншому рейтингу. Його батьки подали документи на здобуття всеукраїнської премії «Диво-дитина-2016» у номінації «Найрозумніший», – повідомляє ТРК “Лтава:

Перейти до вмісту