Ви тут:
Головне Кримінал Оголошення Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині стартує всеукраїнська акція “Квартира під охорону 2016”

«З 15 по 29 лютого триватиме акція «Квартира під охорону 2016». Умови акції передбачають 50% знижку на проведення монтажних робіт. За бажанням встановити сигналізацію, громадянин звертається до поліції охорони. Заявка одразу передається відповідальному інженеру, який негайно зв’яжеться із Вами й у зручний для Вас час прибуде за вказаною адресою. Оглянувши квартиру, працівник поліції охорони надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, розробить план-схему встановлення датчиків та надасть відомості щодо вартості монтажних робіт та абонентської плати» – про це під час прес-конференції для представників ЗМІ повідомив начальник Управління поліції охорони Михайло Кононенко.

Окремо начальник Управління поліції охорони повідомив, що станом на лютий 2016 року на території Полтавщини під охороною підрозділів ДСО знаходяться 3144 об’єктів різних форм власності, а також 3138 квартир та інших приміщень з особистим майном громадян. Протягом минулого року попереджено й розкрито більше 3 тисяч злочинів, затримано майже 3200 злочинців та 650 осіб було затримано за адміністративні правопорушення. Безпосередньо на об’єктах охорони попереджено та розкрито 17 злочинів, затримано 27 осіб при спробі вчинення крадіжок та 1 особу підозрювану у вбивстві.

Вже з початку 2016 року за результатами виїздів нарядів груп реагування поліції охорони на спрацювання тривожної сигналізації та за викликами по спецлінії «102» припинено 2 крадіжки з магазинів, 1 проникнення до приватного будинку, попереджено 1 пожежу в гаражі приватної фірми, виявлено 1 автомобіль, який знаходився у розшуку.

З початку року на Пульті централізованої охорони (ПЦО) було зареєстровано 681 спрацювання сигналізації на об’єктах та здійснено виїзди по кожному з них. Спрацювань на кнопках тривожного виклику в місцях масового скупчення людей 48. Усього встановлено 480 кнопок термінового виклику поліції.

Перейти до вмісту