Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Другий полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь у семінарі для ВПО

SAM_3276

У Полтавському регіональному центрі зайнятості провели профорієнтаційний семінар для внутрішньо переміщених осіб. Участь взяли фахівці Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівники відділу організації профорієнтації центру зайнятості та юрист БО «Світло надії».

Про зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіла начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД Юлія Пирлик. Також вона зазначила категорії громадян, які мають право на допомогу, та поінформувала про систему безоплатної правової допомоги.

До уваги полтавців! Якщо вам необхідна правова допомога то її можна отримати безкоштовно звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою м. Полтава вул. Фрунзе 37/40, тел. 56-02-88 час роботи 09:00-18:00

Перейти до вмісту