Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Другий полтавський місцевий центр підписав Меморандум про співпрацю з Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Октябрської районної ради

SAM_332916 лютого за ініціативою Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписано Меморандум з управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Октябрської районної ради у м. Полтава.

Визначено напрями співпраці, зокрема, – організація спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу шляхом проведення круглих столів, зустрічей та інших заходів, реалізація спільних заходів, спрямованих на посилення гарантій прав і свобод людини в частині доступу до безоплатної правової допомоги, поширення інформації про право громадян на безоплатну вторинну правову допомогу усіма доступними Сторонам засобами.

Сторони домовились об’єднати свої зусилля з метою розроблення та здійснення комплексу заходів, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.

В результаті виконання Меморандуму вразливі категорії населення отримуватимуть безоплатну правову допомогу, а в разі потреби і адвоката, за якого заплатить держава.

Перейти до вмісту