Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство Фотогалерея 

На Полтавщині триває Всеукраїнський шаховий турнір (ФОТО)

На Полтавщині проходить VI Всеукраїнський шаховий Меморіал майстра спорту В. Т. Грохотова на базі оздоровчого комплексу “Нафтохімік”.

Турнір триває із 2 до 8 січня. У програмі змагань: шаховий турніри з нормою звання “Майстер спорту України” та турнір з блискавичних шахів з обрахуванням національного і міжнародного рейтингів, відкритий чемпіонат Полтавської областіз шахів серед юнаків та дівчат віком до 10 років.

Заступник головного судді – суддя національної категорії із шахів Григорій Щербов наголосив, що за звання кращого у своїй категорії бореться понад 80 учасників з усієї України.

“Всеукраїнський шаховий турнір проводимо щороку. Він присвячений пам’яті видатного кременчужанина, майстра спорту СРСР Володимиру Грохотову. На цьому турнірі виконують нормативи для підтвердження розряду “Майстер спорту України”. Участь беруть шахісти не лише з Полтавщини, а й Миколаївської, Одеської, Львівської, Запорізької областей. Цього року кількість учасників значно збільшилась. Дітлахи та майстри спорту проживають безкоштовно в оздоровчому комплексі”, – додав Григорій Щербов.

Перейти до вмісту