Ви тут:
Відео Головне Культура Полтавщина прес-онлайн-конференція Суспільство ТОП-новина 

Відомий український поет та журналіст презентував у Полтаві свою нову збірку (ВІДЕО)

Відомий український поет, журналіст, телеведучий, спортивний коментатор боксерських боїв та Олімпійських ігрор Дмитро Лазуткін презентував сьогодні на прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” свою нову збірку “Червона книга”.

“Червона книга” – це збірка, у якій більшість віршів стосуються останніх соціально-політичних змін в Україні. Перший розділ присвячений війні на Сході, другий — це давні поезії, які виявилися “пророчими” нинішній ситуації, третій — про закоханість і ніжність, про мрії і світ, який ніколи вже не стане таким, яким був раніше.

“У цій збірці менше любові і більше біди, як, мабуть, і по всій країні. Це “Червона книга” почуттів, емоцій, які зараз знаходяться десь на межі зникнення”, – розповів Лазуткін.

Презентація проходить у рамках літературного проекту “Мережа” від Міжнародної літературної корпорації “Meridian Czernovitz” та МФ “Відродження”. Полтава — четверте місто у турі Дмитра, який розпочався 29 листопада. Партнером мережі у Полтаві є незалежне мистецьке об’єднання “Magnum Opnus”.

Загалом же, письменник написав 8 поетичних збірок та перемагав на численних літературних конкурсах. Лазуткін неодноразово співпрацював з музичним гуртом “Kozak System” як автор текстів до пісень “Така спокуслива”, “Реквієм”, “Сни”, “Шабля”.

Про що ще йшлося на прес-конференції дивіться у ВІДЕО

Перейти до вмісту