Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Міські податківці прийняли нову зміну помічників–волонтерів

DSC_2520

Вже більше 13 років одним із напрямів роботи податкових органів є розвиток волонтерського руху, залучення підростаючого покоління до проведення заходів, що сприяють налагодженню партнерських відносин між фіскальною службою і платниками податків та формування об’єктивного погляду на необхідність добровільної сплати податків.

Державна податкова інспекція у м. Полтаві також активно розвиває волонтерський рух. Податківці проводять для студентів лекційні навчання, під час яких майбутні економісти та бухгалтери отримують базові знання з податкового законодавства України, що без сумніву дуже важливо для майбутнього спеціаліста. Після цього волонтери можуть із знанням справи проводити роз’яснювальну роботу з платниками податків.

Особливо відчутна роль волонтерів у організації щорічної кампанії декларування доходів громадян. Полтавські волонтери приймають активну участь в інформуванні населення щодо необхідності декларування ними своїх доходів.

Крім того, волонтери ДПІ надають допомогу у підготовці та проведенні конкурсу дитячої творчості “Майбутнє країни – мріях дитини”, приймають участь у проведенні інтелектуальних тематичних ігор, та залучені в інших напрямках діяльності податкової служби міста.

4 грудня у приміщенні Державної податкової інспекції у м. Полтаві відбувся урочистий захід, на якому кращих волонтерів – студентів Полтавського кооперативного технікуму та Аграрного коледжу ПДАА, які старанно та самовіддано допомагали працівникам ДПІ протягом 2015 року, міські податківці відзначили подяками та подарунками.

DSC_2504(1)

Заступник начальника ДПІ у м. Полтаві Олег Бакум розпочав святкове зібрання словами вдячності: «Дорогі діти! Ми вдячні Вам за Вашу безкорисливу допомогу. Пам’ятайте, що своєю самовідданістю та ініціативністю Ви подаєте приклад своїм одноліткам та усьому підростаючому поколінню. Бажаю Вам не втрачати своєї індивідуальності, прагнення допомагати ближньому та, незважаючи ні на що, залишатися гідними українцями. Дивлячись на Вас, відчуваєш щиру радість, адже Ваша активна громадянська позиція та наполегливість – це вагомий внесок у розвиток української держави»

DSC_2483

Після теплих слів привітання Олег Бакум розпочав урочисте відзначення присутніх студентів-волонтерів, вручивши їм подяки та святкові подарунки. Прядко Богдан, Олійник Марія, Глухова Наталія, Колєснікова Анна, Саулко Дмитро, Токар Сергій, Шевченко Олена та Сердюченко Альбіна – ось ті молоді люди, які цього року заслужено звуться найкращими волонтерами ДПІ у м. Полтаві.

DSC_2473

Не залишились без відзнак і ті, хто згуртовує сучасну молодь на шляху спільної альтруїстичної діяльності. Податківці нагородили подяками та подарунками керівника волонтерського загону «Податківець» Полтавського кооперативного технікуму Чудновцеву Марію, а також завідуючу економічного відділення Аграрного коледжу ПДАА Вараксіну Олену.

DSC_2439

Після урочистих привітань Олег Бакум вручив посвідчення студентам, які тільки вступають до лав волонтерів ДПІ у м. Полтаві. Цього року податкова інспекція міста зарахувала до числа своїх помічників 22 полтавських студента.

Дружня атмосфера, теплі відносини та злагоджена робота – ось ті принципи, на яких будується співпраця волонтерів полтавських навчальних закладів та Державної податкової інспекції у м. Полтаві. І саме завдяки цьому податківці мають таких відповідальних, самовідданих помічників, а у волонтерів в свою чергу є можливість набратися дорогоцінного досвіду для впевненого прокладання своєї професійної стежки.

Перейти до вмісту