Ви тут:
Відео Головне Культура Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтаві вшанували пам’ять загиблих в АТО воїнів та поклали квіти до пам’ятника Українським загиблим козакам

Сьогодні у Полтаві з нагоди Дня Українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрови Пресвятої Богородиці сотні людей поклали квіти до пам’ятника Українським загиблим козакам.

Квіти лягли і до могил загиблих полтавців учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Пам’ять загиблих українських героїв вшанували хвилиною мовчання. Архієпископ Полтавський і Кременчуцький, УПЦ Київського патріархату, владика Федір відслужив панахиду за загиблими воїнами.

За особливі мужність і героїзм, вірність військовій присязі, проявлені при виконанні бойових операцій, під час проведення АТО на сході України, нагрудним знаком Полтавської обласної ради “За вірність народу України” І ступеня посмертно нагородили усіх героїв. Нагороди отримали рідні загиблих.

У заходах взяли участь голова Полтавської обласної ради Петро Ворона, голова Полтавської ОДА Валерій Головко, міський голова Полтави Олександр Мамай, керівники департаментів та структурних підрозділів облдержадміністрації, представники духовенства та громадськості.

Перейти до вмісту