Ви тут:
Екологія Освіта Полтавщина Суспільство Фотогалерея 

У Миргороді обирали кращого дизайнера підводного світу

image010

У Миргороді відбувся Другий дитячий конкурс юних акваріумістів “Акваріум очима дітей”, у межах якого відкрили виставку малюнків. Для учасників організатори, досвідчені акваріумісти миргородець Володимир Коротін та харків’янин Павло Фюд провели майстер-класи з утримання акваріумів вдома.

На два дні хол Центру естетичного виховання перетворився в маленький океанаріум – 10 акваріумів та півсотні дитячих малюнків створювали атмосферу підводного царства.

У конкурсі юних акваріумістів участь взяло 9 команд. По дві – з гімназії імені Тараса Шевченка, спеціалізованої школи №5 та спеціалізованої школи-інтернату для слабочуючих дітей, по команді з ЦЕНТУМу, загальноосвітньої школи №9 імені Івана Зубковського, а також – команда з Харкова.  Юні акваріумісти створювали неповторні експозиції підводного світу.

Третє місце в Другому дитячому конкурсі юних акваріумістів «Акваріум очима дітей» отримала команда гімназії імені Тараса Шевченка, друге місці та спеціальний приз глядацьких симпатій отримали команди з спеціалізованої школи-інтернату для слабочуючих дітей, а переможцями конкурсу стали гості заходу — команда з Харкова. Всі призери в подарунок отримали укомплектовані акваріуми з усім необхідним для утримання рибок в домашніх умовах обладнанням.

Як повідомаляють на сайті міської ради, конкурс “Акваріум очима дітей організатори” планують зробити традиційним.

http://myrgorod.pl.ua/files/images/News/2015/10/22/4/image003.jpg

http://myrgorod.pl.ua/files/images/News/2015/10/22/4/image005.jpg

http://myrgorod.pl.ua/files/images/News/2015/10/22/4/image007.jpg

http://myrgorod.pl.ua/files/images/News/2015/10/22/4/image009.jpg

Перейти до вмісту