Ви тут:

Полтавських журналістів запрошують на семінар «Люстрація: чому це потрібно»

філософ знак питання

«Люстрація: чому це потрібно» – на це питання  даватимуть відповідь 28 жовтня в Полтаві на семінарі, який проведе Фундація «Відкритий Діалог».

Метою семінару є ознайомлення місцевих активістів та журналістів з проблематикою люстрації.

Будуть обговорюватися законодавчі механізми люстрації, проблеми люстрації в регіонах та участь громадян у цьому процесі.

У заході візьмуть участь представники Громадського люстраційного комітету, співробітники Міністерства юстиції, адвокати, члени Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів, а також активісти з Полтави та Кременчука.

Фундація «Відкритий Діалог» прагне об’єднати експертів та місцевих лідерів, щоб створити спільний фронт підтримки люстрації в регіонах та підвищити обізнаність суспільства щодо механізмів люстрації.

Запрошують журналістів, експертів, представників неурядових організацій та інших зацікавлених осіб до участі в заході та до спілкування.

Для участі у семінарі «Люстрація: чому це потрібно» – реєстрація за посиланням 

Семінар відбудеться за адресою: м. Полтава, вул. Сінна, 2/49 в готелі «Київ».

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитися в програмі семінару на сайті Фундації “Відкритий Діалог”

У випадку виникнення питань, пов’язаних з організацією чи змістом семінару, можете звертатися до представників Фундації Катерини Савченко ([email protected], +38 097 148 18 81) та Аґнешки П’ясецкої ([email protected], +38 093 515 78 43).

Перейти до вмісту