Ви тут:

Підсумки роботи ПАТ «АвтоКрАЗ»: цілі досягнуті, плани зверстані

За підсумками роботи дев’яти місяців поточного року «АвтоКрАЗ» виготовив 984 автомобіля. Темп зростання виробництва до аналогічного періоду минулого року склав 110,1%. При цьому 71% від загального обсягу вироблених автомобілів становлять замовлення споживачів ринку України, решта продукції виготовлялася на експорт.

Крім автомобільної техніки, з січня по вересень поточного року виготовлялися і відвантажувалися замовникам 15 причепів і 5 напівпричепів – зростання по відношенню до торішнього результату – 7,5 разів.

У вересні ПАТ «АвтоКрАЗ» виробив товарної продукції на суму близько 166 млн. грн. Темп зростання товарної продукції до серпня склав 104%. На головному конвеєрі підприємства було виготовлено 141 автомобіль, що майже на 5% вище попереднього серпневого показника. У загальному обсязі виробленої у вересні техніки бортові автомобілі склали 69%, шасі – 16%, сідельні тягачі – 10%, самоскиди – 4% спецтехніки – 1%. Більша частина – 68%, виготовлених у попередньому місяці автомобілів була призначена для внутрішнього ринку, експортні поставки підприємства склали 32%.

В даний час трудовий колектив Кременчуцького автозаводу активно працює над виконанням заходів із підготовки цехів до зими, а також займається питаннями якості, оптимізації виробництва з метою зниження собівартості продукції, виготовленням нових моделей автомобілів КрАЗ, згідно з планом дослідно-конструкторських робіт.

Перейти до вмісту