Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На базі профілакторію «Івушка» відбувся Чемпіонат Полтавщини з шахів серед хлопців та дівчат

З 17 по 20 жовтня 2015 р. на базі профілакторію «Івушка» (с.Омельник) відбувся Чемпіонат Полтавської області з шахів серед хлопців та дівчат віком до 12 та 14 років.
В Чемпіонаті взяли участь 35 інтелектуалів з міст Кременчука, Полтави, Лубен, Миргорода,  Комсомольська,  смт. Решетилівка.
Юні гросмейстери  Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, гуртка «Шахи» (керівник Дружинін М.М.)  показали гарні результати, впевнено перемагали суперників, спокійно аналізуючи та прораховуючи різні ситуації.
Серед хлопців до 14 років І місце одержав Максим Вієт (гурток «Шахи»; клуб «Дебют»); він завоював право взяти участь у Чемпіонаті України в листопаді 2015 р. в м. Миколаїв. ІІІ місце посів Василь Василенко (гурток «Шахи»; клуб «Дебют»).
В групі дівчат до 14 років своїм гострим розумом та кмітливістю виборола ІІ місце найрозумніша шахістка гуртка «Шахи» – Олександра Корнієнко.
Переможці змагань, тренери та батьки вдячні Федерації шахів м. Кременчука, адміністрації УКРТАТНАФТА та профілакторію «Івушка» за сприяння в проведенні Чемпіонату з шахів в Кременчуці та Полтавській області.
Якщо у вас є бажання навчатись логічно мислити, розв`язувати  складні математичні задачі – запрошуємо до клубу «Дебют» (вул. Перемоги, 24)
Перейти до вмісту